Sommarläger Tanum Strand 2024

Arrangör Njurförbundet
Tid 2024-07-01 00:002024-07-06 00:00
Plats TanumStrand 457 95 Grebbestad
Sommarläger Tanum Strand
 

Välkomna på läger 2024!

Barn- och föräldragruppen inom Njurförbundet arrangerar en familjevecka på Tanum Strand i Bohuslän. Vi hälsar familjer med njursjuka barn välkomna till en lärorik och händelserik sommarvecka, med både föreläsningar och aktiviteter. 

Syftet med familjeveckan är att ge tillfälle till information och erfarenhetsutbyte, men också till rekreation och umgänge under trevliga former. Ledare engageras för att ordna aktiviteter med barnen när föräldrarna är upptagna av föreläsningar.

På Tanum Strand bor vi i friliggande stugor på bekvämt gångavstånd till restaurang och badanläggning. Alla med egen uteplats och fullt utrustade kök för självhushåll samt dusch, WC och TV. Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår.

Familjeveckan vänder sig till föräldrar med njursjuka barn och deras syskon t o m det år man fyller 18 år. 

För att delta i Njurförbundets arrangemang måste alla i familjen vara medlemmar.

Datum: 1-6 juli 2024
Anmälan: senast 12 april 2024
Boka i barnets namn, genom bokningsknappen här på sidan.
Deltagaravgift: 1 200 kr per person

Om du inte har mottagit en bekräftelse på anmälan senast 26 april, kontakta förbundskansliet.

Deltagaravgiften betalas först när ni har fått bekräftelse. Avgiften inkluderar logi, måltider och resekostnader med billigaste färdsätt, 2:a klass tåg eller bilersättning f.n. 25 kronor per mil. (Annat färdsätt t.ex. flyg kan ersättas efter särskild överenskommelse).

Vid avbokning som sker så sent att Njurförbundet debiteras av leverantören står deltagaren för hela kostnaden (exkl. deltagaravgift), om inte läkarintyg kan uppvisas.

Frågor? Kontakta Njurförbundets kansli, tel: 08-546 405 00