Lunchwebinar - Från enskild firma till aktiebolag

Arrangör North Creative Nodes
Tid 2024-04-10 11:3013:00
Plats Digitalt, Online
Digital workshop:
 

OBSERVERA att du som anmäler dig mindre än ett dygn innan - får länk till Zoom-mötet direkt i din bekräftelse!


Från enskild firma till aktiebolag

När? Onsdag 10 april, 11.30-13.00

Var? Digitalt

Kostnadsfritt!

North Creative Nodes i samarbete med Almi Nord bjuder in till en digital lunchföreläsning med Magnus Liarsgård från Småföretagsbyrån på temat enskild firma och aktiebolag.

Efter följer ett samtal med tre företagare inom kulturbranschen som gått från att driva enskild firma till aktiebolag. 

Vad gjorde att de tog beslutet att byta företagsform? Hur har deras verksamhet förändrats och utvecklats sedan de startade aktiebolag? Vilka fördelar, eventuella utmaningar och utvecklingspotential har bytet till aktiebolag inneburit?

Om Magnus Liarsgård - Småföretagsbyrån:
Magnus har en bakgrund från revisionsverksamheten på Skatteverket men även jobbat med rådgivning hos Almi innan han för 12 år sedan startade Småföretagsbyrån. Under åren har fokus varit att hjälpa andra att lyckas och ge bra förutsättningar för att kunna fatta relevanta och affärsmässiga beslut. Det har alltid och finns fortfarande en stor bredd i de uppdrag som Magnus jobbar med där fokus är att man ska göra det bästa av de förutsättningar man har. Det är allt från överlevnadsfrågor eller balans i livet, till startups, affärsstrukturer, tillväxt, lönsamhet och köpa/sälja företag. Den gemensamma tråden är att bistå och hjälpa andra att nå sina mål.

För vem?
För dig som idag driver enskild firma, eller ska starta bolag och funderar på vad som är skillnaden mellan att driva enskild firma och att äga ett aktiebolag. Evenemanget är öppet för alls branscher. 


Eller dig som jobba rinom någon annan bransch eller yrke och vill ha mer kompetens och kunskap inom området.


Varmt välkomna!


Mer om Almi Nord: https://www.almi.se/regioner/norrbotten/

För frågor - kontakta

Fredrika Johansson – projektledare North Creative Nodes, fredrika@ebeneser.nu / 076-110 09 79


Projektet North Creative Nodes finansieras av Region Norrbotten, Luleå Business Region, Piteå Science Park/Piteå kommun och Boden Business Park.