Great MBA Network 19 april 11.30-13.00

Arrangör Great Group
Tid 2024-04-19 11:3013:00
Plats Kapten Billes i Norsholm, Norrköping
Great MBA Network 19 april 11.30-13.00
 

Great MBA Lunch - Inbjudan trendspanarlunch

Hej gänget 👋🏼

Nu är det dags för lunch med alla härliga MBA-deltagare igen! Vi välkomnar denna gång även våra nya deltagare från MBA5, ✨ lova att ni kommer va snälla mot de 😉. Ni är nu ett gäng på drygt 75 personer och vi hoppas verkligen att så många som möjligt kan komma.

Du får chansen att sällskapa och "catch-up" med dina egna kurskamrater men samtidigt lära känna de andra klasserna lite bättre. Temat för lunchen kommer vara en spaning kring de senaste trenderna vi ser inom försäljning, det händer mycket och vi lovar att uppdatera er! 

Vi ses den 19 april, klockan 11.30 på Kapten Billes i Norsholm. Där vår tidigare deltagare från Sälj & Affärsskolan Fredrik (känns sannolikt igen från Vita Hästen), tar emot oss för en trevlig lunch. Vi räknar med att vara klara 13.30. 

Det kommer finnas ett antal bilar som går från Norrköping och tillbaka efteråt, så det går fint att vinka för skjuts om man så önskar. Linköpingsgänget brukar ju vara grymma på att styra upp samåkning utan vår hjälp 😇.

Vårt mål med nätverket är att ni ska få chansen att fortsätta hålla kontakten med varandra och samtidigt få möjligheten till utbyte mellan grupperna. Men också att vi ska fortsätta skapa ett värde för er i era bolagsresor. 

Vi hoppas verkligen att du både vill och kan komma 🧡

Kostpreferenser kan vara bra att påminna oss om, även om Elin är en stjärna i att hålla ordning. 

Vi ser fram emot att få hänga med er ☀️

Hoppas vi ses och anmälan gör ni via nedan länk 👇🏼

/Great Group-gänget