Företagarboost: Bli din egen bästa chef

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2018-03-14 07:3009:00
Plats Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund, Lund
Företagarboost: Bli din egen bästa chef
 

Bli din egen bästa chef

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, en nyttig frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!

Tid: 14 mars kl 07.30-09.00

Plats: Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

Oavsett om du har personalansvar eller inte i ditt företagande så finns det en chefsroll vi alla har – den där vi leder oss själva.

Bra självledarskap får dig att leverera bättre resultat med ett bättre välmående och denna morgon kommer vi att prata om några av de viktigaste verktygen som gör dig till en bättre ledare för dig själv.

Clara Löfvenhamn är ledarskapsutvecklare och driver Bossbloggen: ledarskapsbloggen för kvinnor som är eller vill bli ledare. Hon har ägnat snart tio år att studera, analysera och stötta ledare samt organisationer och hjälper idag företag samt arbetsgrupper i olika branscher att vässa sitt ledarskap.

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast 11/3: https://simplesignup.se/event/128075

Varmt välkommen!