Reservlista till Sportlovsläger 2019

Arrangör EFS & Salt Västerbotten, SeAnmälan är stängd! nsus
Tid 2019-02-13 11:562019-02-20 11:56
Plats Klippen
Sportlovsläger 2019
 

Anmälan är stängd! Har du funderingar hör av dig till magdalena.sandberg@efsvasterbotten.seSPORTLOVSLÄGER 2019

När: 2 - 6 mars 2019

Var: Klippen, Hemavan

Pris: 1580kr + kostnad för ev liftkort

Ålder: För dig som går i 9:an eller på gymnasiet.

Ett brev med information om lägret och betalning går ut efter att anmälan stängt.

Om du, eller någon du känner, vill åka på lägret men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg  090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se Anders Brunnegård, anders.brunnegard@efsvasterbotten.se 0910-12510

Viktig info
ex. du som deltagare ansvarar själv för den utrustning du tar med dig till lägret. Lägret är drogfritt.

Sista anmälningsdag: 21 februari 

Mer information om lägret finns www.efsvasterbotten.se

Frågor om lägret? kontakta Kristina Eriksson 073-8079823
kristina.balfors@gmail.com

Frågor om anmälan och betalning? Kontakta Magdalena magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 22

......................................

Detaljerad information om lägret och betalningen skickas till dig när anmälningstiden gått ut. Betalningen av deltagaravgiften sker till Bankgiro nr 985-2377, EFS Västerbotten. 

Personuppgifter: För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se Information om personuppgiftsbehandling för deltagare på läger och arrangemang.

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn & ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Du kan meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig vid behov och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn. Genom att lämna sådana uppgifter i anmälningsformulär eller på annat sätt ger ni ert samtycke till att lagra och bearbeta sådana uppgifter.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg  090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se Anders Brunnegård, anders.brunnegard@efsvasterbotten.se 0910-12510

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt Riks har också en särskild lägerfond www.salt.efs.nu

Information om personuppgifter. De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering: Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.

Lägerarrangörer: EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus