ANMÄL DIG HÄR informationsträff Bygg och Anläggning

Arrangör Arbetsförmedlingen
Plats Lernia Söderforsgatan 1, Uppsala
Informationstillfälle tisdag 12 mars
 
Informationstillfälle fredag 15 mars
 

Välkommen till informationsträff Bygg & Anläggning


För att anmäla dig, välj det datum som passar dig. Fyll i siffran 1 och klicka sedan på "boka" till vänster. 


Arbetsförmedlingen i samarbete med utbildningsanordnare Lernia erbjuder dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen en arbetsmarknadsutbildning inom Bygg och Anläggning.


Inför att du eventuellt ska påbörja en utbildning inom bygg och anläggnings området behöver du genomföra en test och kartläggning på 3 veckor. 
Inom det byggtekniska området finns utbildningar till Byggnadsarbetare, Betongarbetare, Murare, Anläggningsarbetare, Golvläggare, Håltagare, Ställningsbyggare, Plattsättare, Stenmontör, Tak och tätskiktsmontör, Undertaksmontör och Beläggningsarbetare


Under test och kartläggning får du möjlighet att praktiskt pröva på och få information om de aktuella yrkena. Du får också dina förutsättningar för att kunna genomföra vidare utbildning och få anställning inom yrkesområdet. Syftet är att både du och Arbetsförmedlingen ska känna er trygga med att det är rätt utbildning för dig.

Utbildningen är både en grund- och påbyggnadsutbildning, alla som är intresserade av utbildning inom bygg är välkomna oavsett erfarenhet.


Krav:

- Intresse för byggbranschen

- Rekommenderad språknivå är SFI D


Varmt välkommen!

Arbetsförmedlingen